تحقیقی در مورد سوپاپ

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 12
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

سر فصل ها:
انواع سوپاپ‌ها
ساختمان سوپاپ
مواد ساختمانی و ترکیبات سوپاپ
گاید یا راهنمای سوپاپ
لقی ساق سوپاپ
نشیمنگاه سوپاپ
زمانبندی کار سوپاپ‌ها
طرز کار سوپاپ
دید اجمالی :
• سوپاپ هوا : از لحاظ اندازه مقداری بزرگتر از سوپاپ دور است و در دمای پایین‌تری کار می‌کند.
• سوپاپ دود : به علت تماس مداوم با احتراق یا گازها داغ ناشی از احتراق دمای بالاتری دارد. و البته از لحاظ اندازه هم کوچکتر است.
سوپاپ‌های متداول امروزی معمولا از نوع سوپاپ قارچی شکل یا پایه‌دار می‌باشند. این سوپاپ‌ها شامل یک ساقه (که به مشابه ساقه قارچ است) و یک سه تخت و پهن (که مشابه کلاهک قارچ) می‌باشند. همچنین سه سوپاپ دارای یک لبه مورب است که وجه نامیده می‌شود.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 1637 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:14 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: